Pentuja

UUTISIA! 28.-29.10.2023 Poju kävi Sansan luona ja astutus onnistui hienosti. Seuraava etappi onkin sitten ultra 27.11.2023. Toivotaan, että ainulaisia syntyisi uudenvuoden vaihteessa.


UUTISIA! 27.11.2023 Sansa todettiin tiineeksi ultrassa. Pentuja on jo odottamassa sopiva määrä koteja, joten varauksia ei voida valitettavasti ottaa vastaan enempää.

Pennut tulevat kasvamaan meillä kotona tottuen arjen ääniin, ihmisiin ja toisiin koiriin. Koiran sosiaalistamiskausi alkaa jo kasvattajan luona kolmen viikon iässä. Panostamme siihen, että pennuille esitellään monipuolisesti ympäristöä ja kerätään positiivisia kokemuksia sinä aikana. Kaikki tutustuminen uusiin asioihin tehdään rauhassa pentuja tukien ja rohkaisten.

Pennut luovutetaan uusin koteihin aikaisintaan 7 viikon ikäisinä eläinlääkärin tarkastamina, sirutettuna ja useamman kerran madotettuina. Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon. Kotiin ne lähtevät repuissaan pentupakkaus ja hoito-ohjeet.

Toivoisin uusilta omistajilta, että saisin kasvateista kuulumisia vaikka koko koiran elämän ajan. Minuun voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä kaikissa koiraan liittyyvissä asioissa.